Retailers

Unieke handgemaakte sieraden

Speciaal voor retailers bieden we customised sieraden, displays en verpakkingsmateriaal aan.

Wil je unieke handgemaakte sieraden inkopen voor jouw winkel, dan doe je dit bij Facet Advice & Design. 

De prachtige sieraden uit het uitgebreide assortiment worden met de hand gemaakt in ons atelier in Uden. Ze worden gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, hebben elk een eigen karakter en is werkelijk ieder sieraad uniek. Onze sieraden zijn een geweldige toevoeging aan jouw assortiment. Je klanten zullen je er zeker dankbaar voor zijn!

Keuze uit verschillenden stijlen en merken

Van fijntjes tot robuust…

Bij Facet Advice & Design kun je sieraden in allerlei stijlen inkopen, voor jouw winkel. Voor iedere stijl hebben wij de perfecte sieraden. Zo hebben we hele fijne ontwerpen voor vrouwen die van subtiele accessoires houden, maar hebben we ook sieraden met een robuuste uitstraling in het assortiment. Veel sieraden die je bij ons kunt inkopen, vertellen ook nog eens verhaal. 

Tevens kun je bij ons terecht voor unieke sieraden met jouw eigen merk of logo er op. In samenwerking en goed overleg ontwerpen we collecties.

Specialisatie

Facet Advice & Design is gespecialiseerd in juweeltechnieken, diamant en edelstenen, het ontwerpen en afwerken van kunstobjecten en fashion accessoires.

Met meer dan 22 jaar ervaring in de designwereld en meerdere Diamond Award winning designs, internationale exposities en events, geeft Manon elk ontwerp de juiste kans. 
Uw idee is in professionele handen.
 

Wat ik voor je kan betekenen:

 
• Advice: Verkoopondersteuning door middel van Instagram coaching voor jouw bedrijf.
 
• Design: Goud, zilver, diamant en fashion materialen. Unieke stukken, prototypes en collecties. Private label en white label. 3D en traditional design.
 
• Collections: Merken uit eigen werkplaats: Manon Jewelry, Elegancia de Gafas, We shall BEAT collection.

Advies op maat

We geven je graag persoonlijk en advies op maat. Zo weten we uit ervaring welke stijl en type sieraden het beste verkopen in jouw type winkel. Ik kom graag bij jouw winkel langs om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen over de sieraden of een andere vraag?

Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken, via: +31 – (0)6-41944404 of Email: facet.manon@gmail.com

Bereikbaar dagelijks van maandag t/m vrijdag 9:00-17:00u.